Politika zasebnosti

Politika zasebnosti za NikolaTesla.si

Na NikolaTesla.si, dostopnem s spletnega mesta https://www.nikolatesla.si, je ena naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih NikolaTesla.si zbira in beleži, ter njihovo uporabo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, se obrnite na nas.

Ta politika zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbrali na NikolaTesla.si. Ta pravilnik ne velja za nobene podatke, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov, razen tega spletnega mesta. Naša politika zasebnosti je bila ustvarjena s pomočjo generatorja brezplačne politike zasebnosti.

Privolitev

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo jasni, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če se obrnete neposredno na nas, lahko prejmemo dodatne podatke o vas, na primer vaše ime, e -poštni naslov, telefonsko številko, vsebino sporočila in/ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, ter vse druge podatke, ki jih lahko izberete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e -poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Zbrane podatke uporabljamo na različne načine, med drugim za:

Zagotavljajte, upravljajte in vzdržujte naše spletno mesto
Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
Razumeti in analizirati, kako uporabljate naše spletno mesto
Razvijte nove izdelke, storitve, funkcije in funkcionalnosti
Komunicirajte z vami neposredno ali prek enega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam posredujemo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene
Pošljite vam e -pošto
Poiščite in preprečite goljufije
Dnevniki

NikolaTesla.si sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, strani za napotitev/izhod in po možnosti število klikov. Ti niso povezani z nobenimi podatki, ki bi omogočali osebno prepoznavo. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, slediti gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot vsako drugo spletno mesto tudi NikolaTesla.si uporablja ‘piškotke’. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje podatkov, vključno z nastavitvami obiskovalcev, in strani na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec odšel ali obiskal. Podatki se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge podatke.

Za splošnejše informacije o piškotkih preberite članek “Piškotki” iz generatorja politike zasebnosti.

Google DoubleClick DART piškotek

Google je eden od tretjih ponudnikov na našem spletnem mestu. Piškotke, znane tudi kot piškotki DART, uporablja tudi za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska spletnega mesta www.website.com in drugih spletnih mest na internetu. Obiskovalci pa se lahko odločijo, da bodo zavrnili uporabo piškotkov DART tako, da obiščejo Googlov pravilnik o zasebnosti za oglase in vsebinsko omrežje na naslednjem URL -ju – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši oglaševalski partnerji

Nekateri oglaševalci na našem spletnem mestu lahko uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Spodaj so navedeni naši oglaševalski partnerji. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svojo politiko zasebnosti za svoje politike o uporabniških podatkih. Za lažji dostop smo se povezali s spodnjo politiko zasebnosti.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Politike zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu lahko poiščete Politiko zasebnosti za vsakega oglaševalskega partnerja podjetja NikolaTesla.si.

Oglaševalni strežniki ali oglasna omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na NikolaTesla.si, ki se pošiljajo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da NikolaTesla.si nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti NikolaTesla.si ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne politike zasebnosti teh strežnikov oglasov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajte mojih osebnih podatkov)

Po CCPA imajo med drugimi pravicami kalifornijski potrošniki pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če vložite zahtevo, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.

GDPR pravice do varstva podatkov

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik ima pravico do naslednjega:

Pravica do dostopa – Imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno pristojbino.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo v drugo organizacijo ali neposredno pod vas pod določenimi pogoji.

Če vložite zahtevo, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

Informacije za otroke

Drugi del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo in vodijo njihovo spletno dejavnost.

NikolaTesla.si zavestno ne zbira osebnih identifikacijskih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok na naši spletni strani posredoval tovrstne podatke, vas toplo pozivamo, da nas takoj kontaktirate in potrudili se bomo, da nemudoma odstranite takšne podatke iz naše evidence.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM